HiTi CS-200e

HiTi CS-200e

Author
  • Functii si consumabile
  • Usurinta in utilizare
  • Calitatea imprimarii
  • Viteza imprimarii
  • Costuri

Versiunea cu imprimare simplă-faţă a imprimantei HiTi CS-200e este una dintre cele mai bune imprimante disponibile, la un pret de achizitie de sub 1000 de Euro fara TVA. Aceasta este cea de-a doua clasificată după imprimanta Magicard Enduro 3E Duo, varianta cu imprimare dublă-faţă, care este recomandarea noastră.

CS-200e se diferentiaza in primul rand prin viteza absolut fantastica de numai 2.6 secunde  pentru personalizarea unui card cu monocrom negru. A depasit cu xx carduri mai noua si profesionista imprimanta Zebra ZXP Seria 7. Un alt element diferentiator ar fi alimentatorul unic pentru 400 de carduri (se achizitioneaza separat). In general imprimantele au un alimentator pentru maxim 200 de carduri, exceptand modelul profesional de mare capacitate Evolis Quantum 2 care are un compartiment de alimentare „gigant” pentru 500 de carduri.

Riboanele HiTi folosesc cipuri de contact proprietare, produse de HiTi, pentru a asigura doar utilizarea consumabilelor originale. La fel ca si in cazul riboanelor Magicard sau Evolis, acestea sunt codificate pe zone (Europa, India, America de nord, America de sud, etc.). Ce inseamna acest lucru? Daca credeti ca faceti o afecere important o imprimanta HiTi CS-200e, din China de exemplu, veti constata cu surprindere ca riboanele comercializate in Europa nu sunt functionale pe imprimanta dumneavoastra adusa din China. In concluzie, de fiecare data cand o sa aveti nevoie de riboane, le puteti importa numai din China, ceea ce inseamna costuri mult mai ridicate de imprimare. Pentru ribonul monocrom negru, imprimanta vine livrata cu un chip dedicat, de care va recomandam sa aveti grija deoarece acesta este unic pentru toate riboanele monocrom negre si nu sunt individuale ca in cazul riboanelor color care se arunca dupa fiecare utilizare.

Este o imprimanta ideala pentru cei care doresc sa personalizeze cu date variabile foarte rapid carduri pretiparite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Choose a Rating

16 − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.