Zebra ZXP Seria 7

Zebra ZXP Seria 7

Author
  • Functii si consumabile
  • Usurinta in utilizare
  • Calitatea imprimarii
  • Viteza imprimarii
  • Costuri

ZXP seria 7 este un model lansat in 2013 şi înlocuieşte vechile modele Zebra P330i, P430, P630i, si P640i, care erau deja depăşite din punct de vedere tehnologic şi au fost retrase din fabricaţie.

În timp ce Zebra ZXP Seria 7 nu are tehnologia sofisticată de imprimare prin retransfer a Seriei 8, este totuşi o imprimantă robustă şi bine construită, concepută pentru utilizări cu capacitate mare de producţie, care poate varia între 1375 de carduri pe oră, pentru imprimare monocromă simplă-faţă, şi 200 de carduri pe oră pentru imprimare dublă-faţă full YMCKK, cu laminare sau până la 300 carduri color pe ora in mod YMCKO. ZXP Seria 7 imprimă la o calitate foarte buna, pe carduri de dimensiuni standard. Imprimanta detectează şi se adaptează automat la diferitele grosimi de carduri, care sunt introduse in alimentatorul generos pentru 200 de carduri. Compartimentul de colectare al cardurilor tipărite are o capacitate de 100 de carduri, dar optional, este disponibil şi un compartimentul de colectare de capacitate mai ridicată, pentru 250 de carduri. Incărcarea riboanelor este mai uşoară comparativ cu modelele anterioare. Sunt disponibile atât riboane color de 250 de imprimari cât şi pentru 750 de imprimari color o fată a cardului. ZXP S7 permite şi tipărirea cu UV.

Pentru impartialiatate, cardurile de mai sus au fost tipărite cu setarile implicite. Din driver se pot face ajustări de culoare, saturatie sau claritate a imaginii. De asemenea se poate reduce acea margine alba care apare pe card. Driverul este foarte complex, intuitiv şi bine făcut, dar nu este localizat in limba romana. Aplicatia ZMotif toolbox vă permite un management complet al imprimantei.

s7toolbox

ZXP7_driver

Datorită designului modular al imprimantei, fiecare modul (imprimare, codificare şi laminare) poate fi folosit concomitent cu celelalte – este unul dintre trucurile pentru a face faţă lucrărilor de volum mare.

Există numeroase opţiuni disponibile pentru codificarea cardurilor, precum şi pentru imprimarea lor, inclusiv RFID UHF Gen2.

Pentru a putea conecta ZXP Seria 7 şi pentru a introduce datele în imprimantă, conectivitatea prin USB şi Ethernet este o funcţie standard. Conexiunea wireless este disponibilă ca opţiune, dacă este necesar.

Imprimanta şi mediile de imprimare pot fi blocate din motive de siguranţă (funcţie opţională), iar programul imprimantei poate oferi mai multă siguranţă prin intermediul activităţilor de monitorizare şi restricţionare. Slotul de blocare fizica Kensington este de asemenea, disponibil pentru a asigura imprimanta. Ribonul şi rolele de laminare folosesc cipuri RFID mici şi ingenioase produse de Zebra, pentru a asigura că sunt folosite doar materialele Zebra originale – cu părere de rău pentru furnizorii terți.

Zebra a depus eforturi ca noua imprimantă de carduri să fie mai uşor de utilizat şi întreţinut. Imprimanta poate fi achizitionata atât cu modulul de laminare cât şi fara.

ZXP Seria 7 este o completare binevenită la oferta Zebra de imprimante de carduri şi este una din cele mai bune imprimate profesionale cu tehnologie de imprimare prin sublimare pe care le-am testat.

Dacă sunteti un fan Zebra si aveţi nevoie de o imprimanta profesionala rapida, care imprima mai bine decat ZXP Seria 3 sau Seria 1, imprimanta ZXP Seria 7 este alegerea ideala. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor pot economisi sute de euro achiziţionând o imprimanta HiTi Cs-200e.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Choose a Rating

one × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.